05 de juliol 2014

Antipoètic



M’agraden els esports, però no sempre el que representen.
Indigne, des del meu entendre, que el Barça fitxi a un futbolista que ha mossegat , en tres ocasions, a companys de joc; amb l’afegit d’actituds racistes i xenòfobes, per si no n’hi havia prou.
No hi ha més jugadors tècnicament excel·lents que, a més a més, tinguin l’excel·lència personal en el respecte i les bones pràctiques esportives?
No trobo la manera d’entendre-ho.

S’han pensat bé el model esportiu que presenten?

12 comentaris:

Carme Rosanas ha dit...

Ho he sentit aquest matí a la ràdio i he flipat...

Mossegat tres vegades els companys de joc!!! Però quina mena de gent volen tenir?

Glo.Bos.blog ha dit...

Està vist que l'important no és l'esport ni l'ètica dels jugadors. Prima l'espectacle. Una llàstima...

Sergi ha dit...

El model esportiu ha canviat completament en els darrers anys, ara som...txan txan: el Real Madrid 2! O el Chelsea, o el Man City, però sense un ral. Jo sempre deia que deixessin em pau a la directiva, que sempre hi ha crítics, però ja no es pot esperar més, han d'anar fora perquè s'han carregat el club del tot. Tot allò que ens va fer sentir orgullosos i va aconseguir aglutinar tanta gent no interessada en el futbol, ara s'ha perdut i el Barça s'està convertint en un club vulgar. Grans jugadors, però sense fixar-nos si són conflictius o directament uns macarres, i els pesos pesants del vestidor, els que el mantenien unit, plegant o retirant-se. Ja no és el nostre Barça, o millor dit, torna a ser aquell Barça que ens generava vergonyeta aliena. Espero equivocar-me, però no pinta bé la cosa. I respecte a aquest jugador mossegador, és molt bo, però per mi se'l podrien confitar, sobretot amb el preu que pagaran.

Galionar ha dit...

Realment, costen de païr aquestes coses. I què els explicarem als nostres infants quan s'emmirallen en els jugadors com si fossin els seus ídols...? Anem malament...

Montse ha dit...

Ja fa temps que el model els importa un rave, fanalet! Una llàstima

xavier pujol ha dit...

Amb aquestes actituds el Barça deixa de ser més que un club.
I amb aquest fitxatge sembla una penya gastronòmica... per a caníbals!
Fita

Elfreelang ha dit...

amb en Rossell i ara els mateixos que segueixen anem anem a menys que un club....des del mateix moment que en Rosell va eliminar els centres Xics de l Carmel i Santa Coloma, van relegar Unicef a la ronyonada , després van fer fora L'Abidal .....ja m'ho puc esperar tot , aquest que ja ha mossegat tres cops és evident que li belluga massa una frontissa ....a no ser que l'obliguin a fer una psicoteràpia no se´pas

jomateixa ha dit...

Totalment d'acord!

Judit ha dit...

Fanalet, a veure si aquest paio serà consumidor de la droga canibal... ;)
És broma!
Tens raó, una persona que no sap controlar-se no hauria de poder jugar ni en aquest equip ni en cap (fins que no n'aprengués, clar)

Ramon ha dit...

Estic totalment de cor amb tu. Amb totes i cada una de les teves paraules. Penso que aquestes maneres de fer i tantes de les coses absurdes i fins i tot immorals que estan relacionades amb l'esport d'alta compètició i, especialment, amb el futbol, arribaran a que molta gent es "desenganxi" definitivament i dediqui el seu temps d'esbarjo a distraccions més "edificants".

Assumpta ha dit...

Total i absolutament d'acord amb tu!!

De fet, estic una mica trista perquè el meu marit ha començat a dir que ja passa del futbol i coses així... i l'entenc totalment... però, ho passàvem molt bé mirant un partit -si el donaven per la tele "de gratis", clar- o escoltant-lo per la ràdio... celebrant els gols, marcant els encerts a la nostra petita travessa (sempre "a punt" de guanyar un premi que mai acabava d'arribar... ara podrem canviar la caldera de la calefacció... ara podrem... ara podrem... ) però contents si el Barça guanyava...

Aquesta gentussa s'ho han carregat tot!! No hi ha dret! :-(

I en Messi estafant Hisenda? És que guanya poc? :-(

Rafel ha dit...

Dissortadament són model pels infants.